Referencer

Herunder kan du se et udpluk af mine referencer

"Hej Maria
Jeg har i dag været hos tandlægen, og det gik bare meget bedre, end det plejer.
Og endnu bedre - jeg klarede det uden at skulle tage steroider ?
Så jeg er bare mega glad"

Heidi Lorentzen

“Vores datter var igen begyndt ikke at kunne sove, havde ondt i maven og var mindre og mindre i skole. Vi brugte alle de redskaber, som vi tidligere havde fået, men der var desværre ingen fremgang.
Vi bookede en session hos Maria - samme aften faldt vores datter uden problemer i søvn. Hun kunne komme i skole igen og overskuddet begyndte at vende tilbage.

Efterfølgende fik hun to sessioner - nu er hun i skole fire dage om ugen, næsten hele dagen. Angsten hun oplevede før fritidsaktiviteter er også fuldstændig væk.

Hun sover igen trygt og godt i sin egen seng.”

Karina

“Jeg vil lige sige tusind tak for mødet med dig. Vi havde snakket om vægttab, men vi fik også snakket om ting, der lå helt tilbage i barndommen og ungdommen.
Tænk at tre hypnoser kan hjælpe så meget. Jeg er dig dybt taknemmelig. Det har sat så mange ting på plads, og givet mig så meget ro. Tak - tak. ??”

Kristina Mari-Louise Gustafsson

“Maria gav mig en hypnosebehandling for anspændthed. Jeg følte en afslappethed og ro efter behandlingen, jeg ikke har oplevet længe. Maria guider én behageligt undervejs, og jeg kan varmt anbefale hendes hypnosebehandling.”
Susanne

“Hej Maria
Vi er så glade for din hjælp til vores 11-årige datter. Hun har stort set altid haft problemer med at falde i søvn selv.
Vi har altid skullet sidde hos hende til hun sov, men efter kun to besøg hos dig, falder hun nu selv i søvn 9 ud af 10 gange. Kæmpe succes. ?
Næste delmål er at sove ude, så vi når til, at hun kan komme på lejrskole til efteråret.
Det er vi sikre på, at vi nok skal nå i mål med sammen med dig.
Tak”

Tina

Maj 2024

“Jeg har kun rosende ord om MariaC.
Hun gør et fantastisk stykke arbejde, og jeg kan varmt anbefale hende”

Jesper Grønfeldt

“Hej Maria
Jeg var i kirke juleaften og det var en skøn oplevelse uden angst. Ingen symptomer overhovedet. Tusind tak for det, Maria.”
Trine